30.05.24 - 2024-06-22

Folkemåltid

NORSK:
Som en del av Folkegata inviterer vi ulike organisasjoner til å dele sin kultur og mat! På Rogaland Kunstsenters kafé ønsker vi å skape et innbydende rom for å dele mat, historier og styrke tilhørigheten og fellesskapsfølelsen i nabolaget.

Den første inviterte organisasjonen er “Kurdistan Kultur og Natur Organisasjon i Rogaland”
Lørdag 8. og lørdag 22. juni fra kl. 12:00 til 15:00.

Dette arrangementet er del av Folkegata-prosjektet. LES MER 
—-

ENGLISH:
As part of Folkegata, we are inviting different organizations to share their culture and food! At Rogaland Kunstsenter’s kafé, we aim to create a welcoming space for sharing food, stories, and strengthening the sense of belonging and community in the neighbourhood.

The first invited organization is the “Kurdistan Kultur og Natur Organisasjon i Rogaland,”
Saturday, June 8th and Saturday, 22nd from 12:00 to 15:00.

This event is part of the Folkegata project, READ MORE