Ressurser

10 KSLRogaland Kunstsenter er et ressurssenter for samtidskunst. Vi svarer på henvendelser og spørsmål fra utøvere, forvaltere og publikum, og har bred kompetanse både på forvaltnings- og produsentnivå. Rogaland Kunstsenter vil være en sentral samarbeidspartner både for kunstnere, kuratorer, institusjoner og offentlige etater i Rogaland, og katalysator for nye møter, muligheter og nettverk. Vi jobber med medlemmene i Bildende Kunstneres Forening Rogaland og Norske Kunsthåndverkere Vest-Norge, fagforeningene for de profesjonelle kunstnere i regionen. Eksempler på samarbeidspartnere og prosjekter er Contemporary Art Stavanger, Kunst som levebrød og Liv på Nes.

 

Kunnskapsloftet

bibliotekDette er vårt nye bibliotek som inneholder flere tusen titler av kunstbøker, magasiner og filmer. Her kan du fordype deg i tilgjengelig litteratur, arbeide eller ha møter. Kunnskapsloftet fungerer også som vårt auditorium for presentasjoner, foredrag og workshops. Tilbudet er åpent i Rogaland Kunstsenters åpningstid, og bøkene kan kun konsulteres på stedet. 

 

Gratis omvisning for skoler og grupper

omvisningI Rogaland Kunstsenters galleri vises skiftende utstillinger av norsk og internasjonal samtidskunst. Tett samarbeid mellom kunstner og galleri sørger for spennende og nyskapende utstillinger innenfor alle kunstuttrykk med spesielt fokus på det eksperimentelle. Formidling til publikum er viktig for oss, og vi ønsker skoleklasser velkommen. Det er mulig å få gratis omvisning ved å ta kontakt.