01.06.14

Travis Boyer

Travis Boyer Cobra Workshop

Travis Boyer er artist in residence ved Frida Hansens Hus i juni og juli 2014. I sine maleriske arbeider bruker Boyer en fotografisk prosess, cyanotypi, hvor objekter, i dette tilfellet belter, blir avbildet på lysfølsom emulsjon på silke. Kombinert med abstraherte landskap blir arbeidene ikke lenger kun maling på lerret, men kombinasjoner av foto og maleri, samt materialer som silke og fløyel, som vitner om en annen kunsthistorie enn kun maleriets.

Travis Boyer er basert i New York og har en MFA fra Bard College i New York, og har vist arbeidene sine ved Museum of Temporary Art, Los Angeles; Goethe Institute, New York; SOMA Arts, San Francisco; Stedelijk, Amsterdam;  Dumbo Arts Center, New York; Participant Inc, New York, og viste nylig arbeider ved Contemporary Arts Museum Houston.