26.03.15

Inngang15, Siri Borge og Hans Edward Hammonds

Kunstnerpresentasjoner: Torsdag 26. mars kl 1900
Siri Borge og Hans Edward Hammonds

Den positive tilveksten til regionens kunstnermiljø fortsetter, og Rogaland Kunstsenter har gleden av å invitere til kunstnerpresentasjoner av nye medlemmer i BKFR og NKVN-R, kunstnernes fagorganisasjoner i Rogaland.

Torsdag 26. mars kl 1900 vil Siri Borge og Hans Edward Hammonds presentere arbeider.

Hjertelig velkommen til RKS bibliotek.
Fri inngang og enkel servering.

 

Bildende Kunstneres Forening Rogaland (BKFR) og Norske Kunsthåndverkere Vest-Norge, Rogaland (NKVN-R) er fagorganisasjonene til billedkunstnere og kunsthåndverkere i Rogaland, med nærmere 180 medlemmer. Rogaland Kunstsenter (RKS) ble opprinnelig grunnlagt av BKFR som formidlingsinstitusjon for samtidskunst og ressurssenter for kunstnere.
De nye medlemmene i er 2015: Siri Borge, Eivind Egeland, Ingrid Furre, Hans Edvard Hammonds, Heidi-Anett Haugen, Helene Espedal-Selvåg og Bente Ånestad.