06.05.21

Live-streaming av Praxis med Espen Pedersen

Praxis med kunstner Espen Pedersen. Opptak av live-streaming fra Rogaland Kunstsenter 06. mai 2021, 47 min.

Video: Bo B. Randulff

Velkommen til å vårens tredje «live-streaming» fra Rogaland Kunstsenter i programserien PRAXIS og kunstnerpresentasjon av Espen Pedersen.

6. mai 2021 kl.09.00.-09.45.

For å bremse spredningen av COVID-19 fortsetter vi med «live-streaming» på Facebook fra Rogaland Kunstsenter. Nettarrangementet er gratis og åpent for alle interesserte. Opptaket av streamingen vil senere bli lagt ut på RKS YouTube kanal. Arrangementet er støttet av Stavanger kommune.

 

Praxis er en serie arrangementer som fokuserer på ulike former for kunstnerisk og akademisk praksis. Dette er en arena hvor kunstnere og kulturarbeidere kan dele og ta del i hverandres metoder, strategier og tenkning.

 

Espen Pedersen (f. 1988) jobber med å tolke sinnstilstander gjennom kroppslige uttrykk. Kroppens tilstedeværelse, dens dysfunksjoner og lidelser, dens lyster og begjær, reaksjoner og reflekser er ofte utgangspunkt for arbeidene hans. Gjennom video, lyd og performance utforsker Pedersen det attraktive og frastøtende, i gapet mellom det maskuline og feminine.

Pedersen er utdannet med BFA og MFA fra Kunstakademiet – Institutt for samtidskunst ved Universitetet i Bergen.

 

Praxis er støttet av: