15.06.23

Spørreundersøkelse om rollen som kunstkonsulent

Rogaland Kunstsenter samarbeider med Hordaland kunstsenter og Kunstsentrene i Norge (KiN) om opprettelsen av et nytt regionalt sertifiseringsprogram for nye og erfarne kunstkonsulenter innen kunst i offentlig rom.

I den forbindelse vil vi gjerne høre med alle kunstnere i regionen (enten du har jobbet som kunstkonsulent eller ikke) om hvilke kunnskaper og erfaringer du har med denne type arbeid. Hensikten med denne innhentingen er å kunne utforme et mest mulig aktuelt og relevant opplegg for det kommende sertifiseringsprogrammet.

Er du aktiv kunstner eller kulturarbeider innen visuell kunst eller kunsthåndverk ville vi satt stor pris på din deltakelse i denne anonyme spørreundersøkelsen.

Lenke til spørreundersøkelsen

Svarfrist: 31. august 2023

Utlysningen til kunstkonsulentkurset er nå publisert. Du finner den HER

 

Phiole (2011) av Claudia Schmacke

Foto: Espen Pedersen