27.02.14

Inngang14, Margrethe Aanestad, Kaja Andersen og Karina Kazlauskaite

Torsdag 27. februar klokken 19.00
Margrethe Aanestad, Kaja Andersen og Karina Kazlauskaite

Rogaland Kunstsenter har i flere år hatt en årlig programpost kalt INNGANG som på ulikt vis setter fokus på regionens kunstnere. Siden 2012 har det skjedd en gledelig rekruttering på hele 26 nye medlemmer til BKFR og NKVN-R, kunstnernes fagorganisasjoner i Rogaland.

Møt kunstnerne på RKS gjennom en serie artist talks i 2014!
Torsdag 27. februar kl 1900 vil Margrethe Aanestad, Kaja Andersen og Karina Kazlauskaite presentere arbeider.

Hjertelig velkommen til RKS bibliotek.
Fri inngang og enkel servering.

Med vennlig hilsen
Torunn Larsen


Bildende Kunstneres Forening Rogaland (BKFR) og Norske Kunsthåndverkere Vest-Norge, Rogaland (NKVN-R) er fagorganisasjonene til billedkunstnere og kunsthåndverkere i Rogaland, med nærmere 180 medlemmer. Rogaland Kunstsenter (RKS) ble opprinnelig grunnlagt av BKFR som formidlingsinstitusjon for samtidskunst og ressurssenter for kunstnere.
De nye medlemmene i perioden 2012-2014: Anette Pettersen, Hebe Camilla Wathne, Jan Kjetil Bjørheim, Kirsten Opstad, Gunhild Moe, Margrethe Aanestad, Astri Eidseth Rygh, Ann Kristin Bergesen, Laila Evensen, Torill Brosten, Julia Mordvinova Gilje, Tom Galta, Erik Sæter Jørgensen, Jerry Kapungwe Miko, Christopher Jonassen, Vibeke Fatland, Ineke van Hal, Kaja Andersen, Maiken Stene, Mara Sola, Sidsel Christensen, Signe Christine Urdal, Anne Bett Gausel, Karina Kazlauskaite, Mona Høie og Elisabeth Skomdahl.