15.10.15

Screen City 2015

logo for screen city 2015 med temaet labour and the city
Screen City 2015
Screen City er tilbake i Stavanger 15-18. oktober 2015. Daniella Arriado fortsetter med å introdusere film og videokunst i byen og Rogaland Kunstsenter fortsetter samarbeidet med festivalen. Arriados program for året er spisset og veldig spennende. Opplev kunst på høyt nivå over hele byen.

Harun Farocki & Antje Ehmann (DE) / Rosa Barba (IT) / Katharina Gruzei (AU) / Greg Pope (UK/NO) / Kevin Jerome Everson (US) / Beate C. Rønning (NO) / Nils Henrik Asheim (NO) / Knut Åsdam (NO / Ane Hjort Guttu (NO)/ Martin Blažíček (CZ) / Dan Gregor – INITI (CZ) / (NO) / Pjoni (SK) / Ján Šicko (SK) / Matěj Al Ali (CZ) / Tomáš Moravec (CZ).

16. oktober arrangerer vi et seminar i samarbeid med Screen City og fullt program kommer snart.

    Nettsiden finner du her