14.01.18

Stavanger er tema på kunstmesse i USA

«Gudinnen som kommer opp av fjell» av Odd Sama

Eli Næsheim i Stavanger Aftenblad dekker Rogaland Kunstsenter, Prosjektrom Normanns, Kunsthall Stavanger og Contemporary Art Stavanger sin deltagelse på Untitled messen i San Francisco 2018. I artikkelen kan du lese hvordan hele gikk for seg og om Odd Samas arbeider:

“Når Rogaland Kunstsenter sender kunstneren Odd Sama fra Brusand til San Francisco i januar, er dette første gang senteret deltar på en kommersiell kunstmesse. Tidligere har det bare vært aktuelt med mer alternative arrangementer.

– I vår var jeg kurator for en utstilling hos oss hvor også Odd Sama deltok. Omar Lopez-Chaoud ble veldig begeistret for hans arbeider, forteller Geir Haraldseth, daglig leder for Rogaland Kunstsenter på Nytorget.”

Les hele artikkelen på Aftenbladets nettsider.