13.01.18

Balancing Act

CAS Balancing Act

Som en del av programmet til Untitled deltar Rogaland Kunstsenter i en panelsamtale organisert av Contemporary Art Stavanger lørdag 13. januar. Du kan lese mer om programmet på Untitled sine nettsider

Fra Contemporary Art Stavanger:

Vi har gleden av å meddele at Contemporary Art Stavanger arrangerer en panelsamtale som del av programmet til kunstmessen UNTITLED, San Francisco kommende lørdag!

I forbindelse med at de tre Stavanger-institusjonene Kunsthall StavangerProsjektrom Normannsog Rogaland Kunstsenter deltar på messen, benytter vi anledningen til å invitere både Stavanger- og San Francisco-baserte gjester til å reflektere over kunstneriske produksjons- og presentasjonsmiljøer, samarbeidsformer og kunstkritikk i både Stavanger og San Francisco.
 
I tillegg har vi produsert en tospråklig pamflett for anledningen med et utvalg artikler fra nettjournalen vår. Pamfletten som er designet av João Doria og trykket i et opplag på 250 distribueres gratis på messen.

Balancing Act
Panelsamtale moderert av CAS-redaktør Marte Danielsen Jølbo
Jan 13, 12:30—14.00  
Palace of Fine Arts
3301 Lyon St, San Francisco, CA
 
I panelet:
Geir Haraldseth (Rogaland Kunstsenter)
Margrethe Aanestad (Prosjektrom Normanns)
Devon Bella (Kadist Art Foundation)
Evan Reiser (City Limits)
Jeanne Gerrity (CCA Wattis Institute)
Claudia la Rocco (SF MoMA’s Open Space)