12.01.18

Untitled 2018

Odd Sama Den som eter Natur 2017

Rogaland Kunstsenter deltar på Untitled messen i San Francisco i 2018. I år har messen et Stavangerfokus og kunstsenteret deltar sammen med Prosjektrom Normanns, som har deltatt på Untitled i Miami og San Francisco i en årrekke, Kunsthall Stavanger og Contemporary Art Stavanger

Kunstsenteret viser tre nye verk av Odd Sama, en kunstner som bor og arbeider i Brusand. Vi viste nye verk av Sama i utstillingen KDW i 2017, og er stolte av å fortsette samarbeidet med Sama og representere ham på en internasjonal kunstmesse. De tre keramiske arbeidene viderefører Samas interesse for forholdet mellom natur og kultur, med en humoristisk snert. Teksturen og fargen på de keramiske arbeidene tangerer det abjekte, noe som spiller videre på Samas kritiske innfallsvinkel. Keramikk er i vinden igjen og vi håper at det internasjonale kunstlivet er like begeistret for Sama sine skulpturer som oss. 

Rogaland Kunstsenter sin deltagelse på Untitled 2018 er støttet av Office for Contemporary Art Norway og Stavanger kommune. 

oca_logo-kopi