10.09.20

AVLYST: Live-streaming av Praxis med Espen Johansen

Foto: Maya Økland

Arrangementet er utsatt på ubestemt tid pga nåværende korona situasjon.

Varmt velkommen til live-streaming av Praxis med Espen Johansen. På grunn av Covid-19, og et begrenset antall plasser, inviterer Rogaland Kunstsenter i samarbeid med Contemporary Art Stavanger til PRAXIS «live- streaming» på Facebook fra Rogaland Kunstsenters kafé i 1. etasje torsdag 10. september kl. 9-10. Nettarrangementet er gratis og åpent for alle interesserte. Vi har et begrenset antall plasser på Rogaland Kunstsenter i forbindelse med live-streamingen. Om du er interessert å være tilstede kan du sende en e-post til info@contemporaryartstavanger.no

 

Praxis er en serie arrangementer som fokuserer på ulike former for kunstnerisk og akademisk praksis. Dette er en arena hvor kunstnere og kulturarbeidere kan dele og ta del i hverandres metoder, strategier og tenkning. Denne utgaven er et samarbeid med Contemporay Art Stavanger. CAS har i tillegg til sitt internasjonale Residency in Art Writing utviklet en pilot til et skriveprogram for å videreutvikle lokal kunstskriving, forskning og regionale nettverk. Første CAS-gjest til å presentere sine forskningsinteresser er Espen Johansen.

 

Espen Johansen er en kunsthistoriker, kurator og skribent med base i Bergen. Han har en mastergrad i kunsthistorie fra Universitetet i Bergen og en grad i kuratering fra Kunst- og Designhøgskolen i Bergen. I 2019 tok han en post-master, ‘Negotiating Artistic Value: Art and Architecture in the Public Sphere’ ved Kungl. Konsthögskolan i Stockholm. Hans kuratoriske praksis tar utgangspunkt i kunstens potensial som alternativ kommunikasjon i vårt medialiserte samfunn, spesielt med henblikk på maktstrukturer i det offentlige rom; hvem kommer til orde og hva er det som ytres?

 

http://espenjohansen.art/