25.05.23

Utstilling: “PHENOMENA (in)spire” Kunstskolen i Stavanger

Kunstskolen i Rogaland
“PHENOMENA (in)spire”

25. mai – 11.juni 2023

Åpning 25. mai kl 18:00-20:00

Åpningstider:
Tirsdag – Fredag kl 13 – 18.00
Lørdag – Søndag kl 12 – 16
(tirsdag og onsdag 30. – 31.mai kl 15.30-18.00)

 

1. klasse ved Kunstskolen i Stavanger ønsker velkommen til årsutstillingen “PHENOMENA (in)spire” på Rogaland Kunstsenter.
Årets utstilling har tittelen “Phenomena (in)spire”, som refererer til ordet “Phenomena” som var begrepet Immanuel Kant brukte for subjekt og (in)spire som er et ordspill og lek med ordene spire og inspirasjon. Utstillingen vil by på mange ulike uttrykksmåter og perspektiver til å se verden på, alt fra videoinstallasjon til maleri og performance. En presentasjon av et knippe nye, lovende kunstnerspirer.

Stor takk til Rogaland Kunstsenter for positivt engasjement og støtte! 

 

Utstillende studenter:

Alex Pyrdek

Arne Martin Barlund

Bendik Bergsbakk Hagen

Brynhild Blikra

Frida Bræin Faaberg

Greta Jasaite

Hanne Laland

Kasper Hodne

Kristine Moen Østlien

Marta Marina

Michael Walde

Miriam Nasseri Næss

Sebastian Egset

Selima Ke Sjaripova

Sveinung Nygaard

Tonje Alvheim

Trine Lise Hodne

De siste årene har Kunstskolen i Stavanger arrangert en utstilling på Rogaland Kunstsenter (RKS) for førsteårsstudentene. Dette er et første møte med en typisk gruppeutstilling, hvor mange studenters arbeider, ved hjelp av veileder/kurator, settes sammen til et helhetlig uttrykk og presenteres for publikum. Å samle og vise prosjektene sine til et publikum er selve kjernen i utøvelsen av visuelle kunstfag. Andreas Soma er veileder og kurator for årets utstilling.