17.01.13

Inngang 2013 Åpen Dør

Vi har invitert alle kunstnere i Rogaland til å sende inn et arbeid for å vise bredden i hva kunst kan være, for å se kjente og ukjente kunstnere sammen, samle inn og vise det ufattelige og det fattelige i samme hus.

I 1884 lanserte en gruppe franske malere Société des Artistes Indépendants som en motstand mot det tradisjonelle og akademiske Salongsystemet under mottoet ”Ingen Jury, Ingen Priser.” Her ber vi ikke om en revolusjon, men heller en sjanse til å tenke over hva kunsten er i dag og hvem som har definisjonsmakt. Kommer utstillingen til å bli en kuriositet eller gi oversikt? Vil det bli kaos eller orden?

Alle har hatt mulighet til å sende inn et verk til utstillingen Åpen Dør. Utstillingen er kurateret av daglig leder Geir Haraldseth og er ikke juryert eller premiert.

 

Velkommen inn for å se selv!

KUNSTNERE:

Geir Egil Bergjord, Ellen Kalvig, Mara Sola López, Bjørg Omundsen, Birgitte Raen Gilsvik, June Angdahl Mong, Al Greenall, Karin Odland, Flavia C. Viland, Henki Håland, Snøfrid Hunsbedt Eiene, Reidunn Richardsen, Anita Jacobsen, Lise Birkeland, Kit Fong Ling, Gunn Lisbet Gaarden, Marianne Løvvik, Inger Lise Adolfsen, Annette Bryne, Kjersti Haga, Hildegunn Fosse, Mario Miriano Mora, Vibeke Flatland, Mateusz Wiewiorowski, Salvatore Curto, Urd J .Pedersen, Elin Gabrielsen, Mirjam Johnsen, Oddny Friestad, Stig Stangeland, Wenche L. Husvæg, Anne Karin Husvæg, Monica Skjæveland, Dan Skjæveland , Annlaug Auestad, Nils Eger, Cécile Anda, Anita Giske, Emilia Zimnak, Turid Håvastein, Katarina Nordbotn, Rune Karlson, Ole Marcus Torsnes, Synnøve Haga, Ingunn Fyllingen, Kier Cooke Sandvik, Irene Grimstad, Dossen Bjørnevik, Agnar Hadland, Lars Falck-Jørgensen, Synnøve Krogstad, Vibeke Rogne, Trond Hugo Haugen, Ingrid Toogood, Ivar Nyggard, Magnus Nygaard, Anne Louise Stangeland, Siri Borge, Reidun O. Birkeland, Liv Krekke Kaada, Gerd Åse Bråstein, Signe Christine Urdal, Marit Aanestad, Natasja Askelund, Jane Skjei, Fie von Krogh, Ingeborg Kvame, Terje Rudi , Julia Mordvinova, Kjerstin Barkved, Karen Erland, Jens Erland, Anette Moi, Ineke van Hal, Tord Paulsen, Janne Skeie Olsen, Nina C. Krogh, Magne Austigard, Jostein Aadnøy, Alessia Fanti Paulsen, Trudie Scholman, Grethe K Bjerkheim, Ingrid Solesvik, Anne Britt Foss, Mona Orstad Hansen, Arne Grimstad Helleberg, Hanne Tobiassen, Torhild F. Jacobsen, Marianne Nyhagen, Nils-Thomas Økland, Eva Sæverud, Anne Marie Arnøy, Gabriella Nicosia, Rita Myklebust, Rein Øverland, Inger Strass, Laila Evensen, Line Anda Dalmar, Laila Eide, Anne Berit Knudsen, Brita Mjølhus Østebø, Astri Knutsen, Marianne Hannig Bertelsen, Solveig Dons Landsnes, Tanja Huglen, Bodil Tjøstheim, Nils Rostad, Andreas Soma, Håkon Håkansen, Liv A. Johannessen, Mari Sanden, Astrid Edel Walter, Liv Margrethe Wold, Oddvar Wold, Rene Tjemsland, Sophie Berntsen, Tone Ims, Elin Høiland, Maya Øvrebø, Stuart McGarey, Hebe Camilla Wathne, Hugo Wathne, Kristin Velle-George, Torunn Thrall, Randy Naylor, Liv Wenche Vigre, Norunn Fresvig, Astri Ræstad, Helle Mellemstrand, Elin Melberg, Ingvill Gaarder, Christopher Jonassen, Inger Bruun, Ruth Bersås, Turid Ottesen, Elin Sangedal, Helga Skjellerud, Terry Nilssen-Love, Tone Mortveit, Linda Jane Gausel, Hendrick Frederik Klaucke, Synnøve Skeie, Magny Tjelta, Gunn Tjensvold, Tove Kommedal, Njål Lunde, Joakim Lund, Anne-Kjersti Hermanrud, Johan Vikse, Synnøve Gallis, Gorm Liland, Roy Albrigtsen, Wenche Sunde, Laila Therese Vistnes, Sally Lywood, Åse Anda, David Calder, Linnea Calder, Ingunn Kanne Risa, Alf M. Staaland, Elizabeth Croft, Odd Sama, Margrethe Aanestad, Anita Tjemsland, Camilla Myklebust, Siri B .Gjesdal, Shadé Barka Martins, GT Aamdal, Ketil Oftedal, Bodil Bjørnstad Kalvik, Liva Bodil Kalvik, Inger Kloster Osmundsen, Sandra Vaka Olsen, Ernste Skrede, Tone Are Knutsen, Roald Sivertsen, Erlend Briggar Larsen, Lilja Ottesen, Jens Flesjå, Stein-Magnus Opedal, Liv Eiene, Catherine Gilje, Mona Høie, Eli Oftedal Sømme, Unni Ustad Figenschou , Marit Ringen, Turid Steinsland, Gro Lavold, Gunnar Ø. Djup, Helena Line, Anna Kristin Fekking, Anita Hamremoen, Jostein Wold, Anne Haaland Bland, Solveig Landa, Åsa Sjøholm, Simon A. Kjær, Goedele Teirlinck, Anne Helen Robberstad, Tove Sundt-Hansen, Solveig Nessa, Atle Østrem, Pøbel, Ingjerd Leirvik, Astrid Hegland, Kristel Erga, Torill Brosten, Else Leirvik, Christine Thoresen, Turid Gramstad Oliver, Gunvor Saltvik, Craig Flannagan , Sissel Ruud, Guri Barka Martins, Jørund Aase Falkenberg, Erik Sæter Jørgensen, Anne-Marit Opstad, Kirsten Opstad og Anne-Marit Opstad, Steven Hay Djup, Oddfrid Eikevik, Hilde Thomsen, Ingunn Snilstveit, Hanne Hauge, Maria Fjell, Anne Naustvik, Anette Pettersen, Dan Byberg, Karina Kazlauskaite, Margretta Moltu, Stine Horgen Bø, Jon Øyvind Eggesbø, Mona Lisa Saiz Christensen, Anne Karin Krogevoll, Andreas Kalvig Anderson, Gaute Svindland, Anna Roos, Marit Victoria Wulff Andreassen, Trine Seldal Nessa, Hege Tapio, Mariken Steen, Henrikke Garpestad Borch, Anne Feiringstadl Randi Wardenær, Per Christian Brown, Christine Hansen, Roald J. Tellnes, Liv Sørvåg, Kjell Rameckers, Harald M. Antonsen, Astrid Sæverhagen, Ivar Rudi, Omer Alic, Helene Nielsen, Herman Mbamba, Krister Palais, Marton Leonard Fiskå, Toralv Garvik, Kenneth Varpe, A Bttfn, Eivind Egeland og Marisa Ferreira