11.12.15

Plot/Stavanger #3

Geir Haraldseth stiller ut sin egen kunstsamling i Rogaland Kunstsenter fra i morgen av. – De kunstverkene jeg nå kan vise fram, har jeg hatt stor glede av å samle på. På den måten sier også disse verkene noe om hvem jeg er, sier Haraldseth til RA. Foto: Roy Storvik

Plot/Stavanger inviterer til omvisning i utstillingen Goddag mann! Kunstsamling med daglig leder ved Rogaland Kunstsenter Geir Haraldseth. Utstillingen viser deler av hans samling og ser på hvordan man samler på kunst, hva kunst kan være, hvor mye kunst koster, og hvorfor det er gøy å samle på kunst.

Det blir også sjanse til å møte den amerikanske kuratoren Richard Herron som besøker Stavanger og Sandnes den uka. Han kjenner til flere av kunstneren i utstillingen og kan dele sitt perspektiv på samlingen. Kl 19.00 lanseres Rogaland Kunstsenters nye nettsider på biblioteket og du kan bli bedre kjent med kunstsenterets historie og hva som skjuler seg i biblioteket!

Arrangementet er gratis og åpent for alle mellom 16 og 26 år!

 

 

Plot/Stavanger er et samarbeid mellom Stavanger kunstmuseum, Kunsthall Stavanger, Rogaland Kunstsenter, og Tou Scene.

De fire institusjonene representerer et bredt spekter innen den visuelle kunstscenen med et spenn fra historiske oljemaleri til nye medier og eksperimentell performancekunst. Vi inviterer dere til å bli nærmere kjent med det lokale, nasjonale og internasjonale kunstfeltet.

Plot/Stavanger har vokst frem fra kunstklubben for unge Plot/Oslo og arrangerer aktiviteter som omvisninger i ulike utstillinger, workshops, filmvisninger og treff med kunstnere og kuratorer.

Plot/Stavanger består av et råd av unge mellom 16-26 år som er med å definere Plot/Stavangers program og aktiviteter.

Alle aktivitetene er gratis!