06.05.16

Ledig stilling

FOTO: OLE ANDREAS BØ / NRK

Rogaland kunstsenter søker kontormedarbeider / regnskapsfører i 20% fast stilling

Rogaland kunstsenter er et ressurssenter for regionens fagorganiserte billedkunstnere og kunsthåndverkere. Kunstsenteret fungerer i tillegg som et ressurssenter for kommuner i Rogaland og tilbyr kompetanse innenfor offentlig utsmykking og oppnevning av kunstkonsulenter. RKS i Stavanger har utstillingsvirksomhet i egne lokaler med norske og internasjonale kunstnere og et utvidet prosjektsamarbeid med andre kulturaktører i fylket. Rogaland kunstsenter har daglig leder i åremål i full stilling med kunstnerisk ansvar og to fast ansatte medarbeidere. Kunstsentret mottar årlig økonomisk støtte av Stavanger kommune og Rogaland fylke og søker statlige midler fra blant annet Norsk kulturråd til programmerte prosjekter. Kunstsenteret er organisert med et styre og et Representantskap som øverste organ. Rogaland kunstsenter er knyttet til et større nettverk av kunstsentere i Norge.

—–

Arbeidsoppgaver

– Regnskapsføring fra A-Å

– Lønn

– Rapportering

– Søknadsskriving

– Forfallende kontorarbeid

Ønskede kvalifikasjoner

– Gjerne autorisert regnskapsfører men relevant erfaring kan veie opp for dette

– Ønskelig med gode IT – kunnskaper

– Gode Norsk- og Engelskkunnskaper

– Personlige egenskaper

– Strukturert og effektiv

– Liker å arbeide i et aktivt, varierende og progressivt miljø

Lønn etter avtale

SØKNADSFRIST: 6. mai 2016

Send inn en søknad med redegjørelse for din interesse for stillingen sammen med en oppdatert CV

Søknaden sendes til : geir@rogalandkunstsenter.no

Spørsmål om stillingen rettes til: 

Geir Haraldseth 

tlf: 95884716