10.05.16

PLOT/STAVANGER

Tapas Tirsdag

TAPAS TIRSDAG 10. mai kl 19.00
Kunstig Mat _____(You Art What You Eat)

Plutselig er alle en kunstner. Og alle må spise; sånn har det alltid vært. Derfor har vi Tapas Tirsdag, der alle har med en tapasrett de har lagd som i seg selv er et kunstverk.

Ta med en tapas rett sammen med en liten beskrivelse av verket ditt til biblioteket i 3. etasje på Kunstsenteret. Kl 19:00 blir det (korte) taler, og så får alle smake på hverandres kunst.

Suddenly everyone’s an artist. And everyone’s gotta eat. That’s why we have Tapas Tuesday, where everyone brings a homemade tapas dish-work of art.  

Bring a tapas dish and a little index-card statement about your piece to the library on the 3rd floor of the Rogaland Art Center. At 19:oo there will be (short) speaches before everyone get’s to taste eachother’s art

_________________________________________________
Plot/Stavanger er et samarbeid mellom Stavanger Kunstmuseum, Kunsthall Stavanger, Rogaland Kunstsenter og Tou Scene.

De fire institusjonene representerer et bredt spekter innen den visuelle kunstscenen med et spenn fra historiske oljemaleri til nye medier og eksperimentell performancekunst. Vi inviterer dere til å bli nærmere kjent med det lokale, nasjonale og internasjonale kunstfeltet. 

Plot/Stavanger har vokst frem fra kunstklubben for unge Plot/Oslo og arrangerer aktiviteter som omvisninger i ulike utstillinger, workshops, filmvisninger og treff med kunstnere og kuratorer. Og alle aktivitetene er gratis!

Møt opp på et arrangement og bli medlem i Plot/Stavanger. Medlemskapet er gratis og du får et medlemskort som gir deg fri adgang til Stavanger kunstmuseum, Kunsthall Stavanger, Rogaland Kunstsenter og utvalgte aktiviteter på Tou Scene. 


Plot/Stavanger har mottatt støtte fra Norsk Kulturråd, Stavanger Kommune og Rogaland Fylkeskommune.