28.04.16

PLOT/STAVANGER

Fuck Negativity fra Arcangel Surfware

 

For de mellom 16 og 26!

Torsdag 28. april kl 17.30 kveld blir det kunstnerpresentasjoner med Delphine Bedel og Cory Arcangel. De er begge kunstnere som jobber mye med publisering. Hva publiserer en kunstner? Bøker? Kunst? Software? Surfware?

I løpet av kvelden viser Delphine og Cory eksempler på hva de jobber med. Og det blir Pizza!

Arrangementet er gratis og blir på engelsk.

Delphine Bedel er på residency ved Hordaland Kunstenter og hennes besøk til Stavanger er et samarbeid mellom HKS, RKS og PLOT/Stavanger. Bedel jobber som fotograf, kurator, foredragsholder og forlegger. Hun driver sitt eget forlag Meta/Books og tar for tiden en doktorgrad med tittelen ‘Publishing as Artistic Practice – From hard Copy to Software Culture’ ved University of the Creative Arts, Farnham Cam17.30 – på Rogaland Kunstsenter Presentasjon med kunstnerne Delphine Bedel og Cory Arcangel. 19.00 – på Kunsthall Stavanger Åningen av Frode Felipe Schjeldrup utstillingen. Torsdag 28. april kl 17.30 blir det kunstnerpresentasjoner med Delphine Bedel og Cory Arcangel. De er begge kunstnere som jobber mye med publisering. Hva publiserer en kunstner? Bøker? Kunst? Software? Surfware? Delphine og Cory vil vise eksempler på hva de jobber med. Og det blir Pizza! Arrangementet er gratis for alle mellom 16-26 år. Presentasjoner er på engelsk. Etter presentasjonen går vi videre til åpningen av Frode Felipe Schjeldrups utstilling på Kunsthall Stavanger!pus i England. 

Cory Arcangel bor og jobber i New York og Stavanger. Arcangel er en kunstner som jobber mye med internett som fenomen og form. I tillegg publiserer han bøker som Working on My Novel basert på retweeting på twitter, og hans egen linje med Surfware, for å surfe på nettet. 

 

Plot/Stavanger er et samarbeid mellom Stavanger Kunstmuseum, Kunsthall Stavanger, Rogaland Kunstsenter og Tou Scene.

De fire institusjonene representerer et bredt spekter innen den visuelle kunstscenen med et spenn fra historiske oljemaleri til nye medier og eksperimentell performancekunst. Vi inviterer dere til å bli nærmere kjent med det lokale, nasjonale og internasjonale kunstfeltet. 

Plot/Stavanger har vokst frem fra kunstklubben for unge Plot/Oslo og arrangerer aktiviteter som omvisninger i ulike utstillinger, workshops, filmvisninger og treff med kunstnere og kuratorer. Og alle aktivitetene er gratis!

Møt opp på et arrangement og bli medlem i Plot/Stavanger. Medlemskapet er gratis og du får et medlemskort som gir deg fri adgang til Stavanger kunstmuseum, Kunsthall Stavanger, Rogaland Kunstsenter og utvalgte aktiviteter på Tou Scene.