20.04.17

Plattform PLOT

Platform Plot: Stjerner i sikte! Plot Stavanger, Superstar Collective og Rogaland Kunstsenter inviterer til enda en open mic i biblioteket. Etter den store suksessen sist er det på høy tid med en ny runde, denne gangen ekslusivt for aldersgruppen 16-26 i samarbeid med Plot Stavanger. Hvis du har noe poesi å lese, noe musikk å synge eller vil bevege publikum i form av performance er det her du må gå! Det er lav terskel og gode vibber, kanskje hele veien, så det er ingen grunn til å være nervøs. Også har vi fått æren av å ha arrangementet på den fortreffende dagen 420, så det må jo feires på en eller annen måte, ironisk eller ikke, og hvilken bedre måte enn å utrykke seg? Ikke vet jeg. Kom, ta med et verk og ta med en venn. Så ska me kose oss alle sammen. Plot Stavanger er en kunstklubb for unge, hvor vi får muligheten til å snakke med kunstnerene, få omvisninger, lære om kunst litt mer bak kulissene. Det er et supert opplegg hvis du vil ha noe tilrettelagt for deg, og få med deg det som skjer i kunstfronten i Stavanger. Også er det GRATIS!! Lik oss på alle sosiale medier for mer info