06.04.18

Kine Natalie Austnes

Rogaland Kunstsenter inviterer til feiring av nyutsmykket fasade utført av Kine Natalie Austnes. Hun vant utsmykkingskonkurransen som ble avholdt for studenter ved Kunstskolen i Rogaland våren 2017. Vinnerforslaget er inspirert av hippie-bevegelsen og troen på fred og fellesskap. Gjennom forenklete former formidler veggmaleriet et optimistisk, nærmest utopisk budskap ut mot Nytorget og den lille nabolagsparken fra 2008. Fargepalett er i dialog med Natalie Seifert Eliassens verk fra 2016, men Austnes har jobbet med mineralsk maling.

Vi fyrer opp grill, båltønner og ghettoblaster i god Nytorget-stil. Ta gjerne med egen grillmat i tilfelle vi går tomme for pølser!

Vi synkroniserer også med Studio 17 som har to utstillingsåpninger for prosjektet Arbeidsverk:
Kl 18.00: åpning av utstilling med Anders Moss.
Kl 19.00: åpning av Alessandro Marchis prosjekt Self Realisation Machine.

Kine Natalie Austnes er andreårsstudent ved Kunstskolen i Rogaland. I 2016 stilte hun ut på Rogaland Kunstsenter i en gruppeutstilling med studenter fra Kunstskolen i Rogaland. Utsmykkingen er et samarbeid mellom Austnes, Rogaland Kunstsenter og Kunstskolen i Rogaland. Vi er stolte av resultatet og takknemmelige for alle timene Austnes har stått i stillas i surt vintervær. Takk også til Stavanger Utvikling og T Lund for at vi fikk inngå i deres arbeid med fasadeoppussing og låne stillaset!

Hjertelig velkommen!