06.06.20

Kunstnerleiligheter i Stavanger

Øvre Strandgate 66 kunstnerleilighet

Kunstnerleiligheten består av studio i første etasje og leilighet med to soverom i andre. Den ligger i gamle Stavanger og kan leies av kunstnere på ukesbasis. Én uke koster kr. 2000. Se foto av leiligheten her.

 

Frida Hansens hus kunstnerleilighet

En velutstyrt leilighet i andre etasje av Frida Hansens hus i Hillevåg. Leiligheten har stue og kjøkken, bad og ett soverom. Leiligheten er tilgjengelig for kunstnere for langtidsopphold på minimum 1 måned. Kunsthåndverkere prioriteres. Gratis. Wifi tilgjengelig. Se foto av leiligheten herMer informasjon om bygget og Frida Hansen.

 

Leiligheter er eid av Stavanger kommune og administreres av Rogaland Kunstsenter. Ta kontakt med post(a)rogalandkunstsenter.no hvis du er interessert.Mer info om leiligheter på Stavanger kommunes side her.