20.10.23

PAS Performance kafé med Johanna Zwaig, 24. oktober kl. 19.00

Fire ganger i året inviterer Performance Art Stavanger en utøvende performancekunstner til Rogaland Kunstsenter. Sammen med ordstyrer og publikum dykker vi ned i interessante og relevante tema innen performance og kunstnerens egen virksomhet. Hvor samtalen vil vandre, og hva som skjer underveis er helt opp til de som deltar.

Performance kafe er et trivelig rom hvor utøvende performancekunstnere og andre interesserte inviteres til å komme sammen for gode samtaler og erfaringsutveksling.
Denne gangen har vi invitert Johanna Zwaig som arbeider med performance ofte bestående av sang og symbolladede handlinger. Hun er en av de inviterte kunstnerne til årets høstutstilling og er utdannet i teater, kunsthistorie og flamencosang. Zwaig har tidligere vist performancer ved blant annet Spriten kunsthall, The Complex, Kunstnernes Hus, Kunsthall 3,14, La Bellevilloise og Henie Onstad Kunstsenter.

Performance kafé er støttet av BKH og Stavanger kommune.

Mer om PAS og Johanna Zwaig her:
https://www.performanceartstavanger.com/

https://www.johannazwaig.com/

Det vil bli servert kaffé og te.