05.11.15

Inngang15 Heidi-Anett og Lena Katrine

Kunstnerpresentasjon: Torsdag 5. november kl 1900
Heid-Anett og Lena Katrine

Kunstnerduoen Heidi-Anett og Lena Katrine presenterer arbeider. Presentasjonen foregår på RKS bibliotek. Gratis inngang. Enkel servering. Hjertelig velkommen! 6. november åpner kunstnerne ny utstilling  i Studio 17. Her er link til kunstnernes hjemmeside.

Siden 2012 har det skjedd en gledelig rekruttering på hele 34 nye medlemmer til BKFR og NKVN-R, kunstnernes fagorganisasjoner i Rogaland. Møt kunstnerne på RKS gjennom en serie artist talks i 2015!

Bildende Kunstneres Forening Rogaland (BKFR) og Norske Kunsthåndverkere Vest-Norge, Rogaland (NKVN-R) er fagorganisasjonene til billedkunstnere og kunsthåndverkere i Rogaland, med nærmere 180 medlemmer. Rogaland Kunstsenter (RKS) ble opprinnelig grunnlagt av BKFR som formidlingsinstitusjon for samtidskunst og ressurssenter for kunstnere.
De nye medlemmene i er 2015: Siri Borge, Eivind Egeland, Ingrid Furre, Hans Edvard Hammonds, Heidi-Anett Haugen, Helene Espedal-Selvåg og Bente Ånestad.