16.04.20

Live-streaming av Praxis med Hans Edward Hammonds

Det er opp til hver enkelt av oss å bremse spredningen av COVID-19. Alle, også unge og friske mennesker, skal unngå større sammenkomster i denne perioden. Derfor inviterer Rogaland Kunstsenter til PRAXIS «live- streaming» på Facebook fra Rogaland Kunstsenters kafé i 1. etasje.

 

Opptak av live-streaming på Rogaland Kunstsenter 16.april 2020 finnes på RKS You Tube kanal her (53 min.)
Video: Bo B. Randulff

 

Vårens andre Praxis holdes av billedkunstner Hans Edward Hammonds.

Torsdag 16 april kl 09.00 – 10.00

 

Praxis er en serie arrangementer som fokuserer på ulike former for kunstnerisk og akademisk praksis. Dette er en arena hvor kunstnere og kulturarbeidere kan dele og ta del i hverandres metoder, strategier og tenkning. Arrangementet er gratis, åpent for alle interesserte og arrangeres vanligvis som morgenarrangement på kunstsenteret.

 

Hans Edward Hammonds (f. 1983) er en Stavanger basert kunstner og kunstformidler som utforsket ulike former for samarbeid og deltagelse. Han har jobbet sammen med vinden og været, testet ut om voksne og barn kan være helt likeverdige i kunstproduksjon og prøvd å misjonere kunst i gågatene til Stavanger. Han ble ferdig utdanner 2010 på The University of Auckland i New Zealand (MFA) og har siden hatt en aktiv rolle i Stavanger sitt kunst og kulturliv som kunstner og som tidligere styremedlem i Studio17, kollektivet K-Lab, som del av det kunstfaglige utvalget på Tou Scene og nylig del av Velferden Sokndal Scene for Samtidskunst. De siste par årene har han jobbet med flere deltagerbaserte prosjekter, med spesielt fokus på barn og unge. 

Praxis er støttet av: