18.05.22

Skattekurs: Næringsoppgaven for billedkunstnere

Vassdal

Velkommen til skattekurs med Kristoffer Gjerdevik Vinje Vassdal på Rogaland kunstsenter onsdag 18. mai kl 15-17!

Dato: Onsdag 18. mai
Tid: kl 15.00 – 17.00
Sted: Rogaland Kunstsenter
Kursholder: Kristoffer Gjerdevik Vinje Vassdal
 

Kurset vil fokusere på den nye næringsoppgaven for billedkunstnere, generelle fradragsregler og tips- og triks – ikke minst praktisk gjennomgang av skjemautfyllingen som skal til for å levere skattemeldingen.

Kristoffer Gjerdevik Vinje Vassdal er kulturøkonom og autorisert regnskapsfører, med lang erfaring fra kunst- og kulturbransjen. Etter mange år som partner i PwC, har han i år startet opp et økonomihus for kunst- og kulturinstitusjoner, Vinje & Eriksen AS.

 

Kurset er et samarbeid mellom Rogaland kunstsenter og VISP, og er støttet av Rogaland fylkeskommune.

– vel møtt!

 

 

 

 

(Foto: Francisco Munoz)