16.11.23

Performance kafé, 21. november

Rogaland Kunstsenter
21.11.2023
19:00
Ingen aldersgrense
Gratis

Fire ganger i året inviterer Performance Art Stavanger en utøvende performancekunstner til Rogaland Kunstsenter. Sammen med ordstyrer og publikum dykker vi ned i interessante og relevante tema innen performance og kunstnerens egen virksomhet. Hvor samtalen vil vandre, og hva som skjer underveis er helt opp til de som deltar.

 

Performance kafe er et trivelig rom hvor utøvende performancekunstnere og andre interesserte inviteres til å komme sammen for gode samtaler og erfaringsutveksling.
Denne gangen har vi invitert Rita Marhaug.

Marhaug samarbeider ofte med andre kunstnere og sentralt i hennes arbeid står tematikk som familierelasjoner og identitet. Sansenes aspekter, skjønnhet og forvitring, liv og død kommer også opp i hennes verk, ofte sammenkoblet med samtidens etiske dilemma.

Hun er utdannet ved Statens høgskole for kunsthåndverk og design (Bergen) og har mellomfag i kunsthistorie fra Universitet i Bergen. Har kuratert og vist performancer ved blant annet KUBE kunstmuseum, PAB open, Kunsthuset Kabuso og stiller i år ut verket “Fatet” ved årets Høstustilling.

Performance kafe er støttet av BKH og Stavanger kommune.

Mer om PAS og Rita Marhaug her:
https://www.performanceartstavanger.com/
https://www.ritamarhaug.com/


Det vil bli servert kaffé og te.

(foto: Bjarte Bjørkum)