10.08.17

The artthou Show – LIVE

Torsdag 10. august fra 19.00-21.00 blir det live talkshow på kunstsenteret med artthou!

One girl, one van, one quest
 
Sesong 1 av The artthou show er i havn og i den anledning lanseres The artthou Showcase. I 2016 gjorde Hege Haraldsen fra Stavanger om sin varebil til et studio og startet et nettbasert talk show om kunst. Hun har kjørt rundt i Europa og intervjuet kunstnere og andre aktører på kunstscenen. The artthou Showcase er en storslått utstilling og finale av første sesong av The artthou Show – et talk show på hjul. Alle episodene publiseres på nettsiden www.artthou.org, YouTube, og er gratis.
 
 
Med artthou ønsker Haraldsen å synliggjøre mangfoldet av visuell kunst som skapes på en plattform som gjør kunst og kunstnere tilgjengelig til allmenheten. Haraldsen vil skape et støttende fellesskap til kunstnere på alle nivåer i hele verden og dele kunnskap, erfaringer, læringer, motivasjon og inspirasjon på tvers av grenser og kulturer. Hennes mål er at en større allmennhet omgir seg med kunst som utfordrer og forbedrer deres liv, velvære og som rører dem emosjonelt og intellektuelt. Haraldsen har invitert inn utvalgte intervjuobjekter til å stille ut sine kunstverk i båtnaust på Madlasandnes. I tillegg er lokale kunstnere blitt invitert gjennom en open call og to avgangsstudenter fra Kunstskolen i Rogaland har blitt plukket ut til å vise sin kunst. I tillegg skal den anerkjente og prisvinnende kunstnerduoen Karski & Beyond fra Nederland male Ormaskogen barnehage i regi av artthou. 
LIVE talk show med kunstnerene 10. august på Rogaland Kunstsenter. Alle som ønsker kan komme og høre, stille spørsmål, og forhåpentligvis bli klokere på kunstnernes erfaringer. 
 
 

Hege Haraldsen er vert og gjestene er:

Laura Benetton
Emma-Leone Palmer
Christophe Siel
Karski & Beyond

Velkommen!