20.09.21

Workshop med Guttorm Andreasen

 

Velkommen til Rogaland Kunstsenters workshop med Guttorm Andreasen 20. september kl. 9-12. Påmelding skjer via Hoopla, se lenke nedenfor. På grunn av corona-restriksjoner vil det kun være plass til 20 personer på arrangementet. Er alle plassene tatt, send en epost til kristel(a)rogalandkunstsenter.no for å stå på venteliste.

 

DET GODE INTERVJUET – en Workshop med Guttorm Andreasen

 

Intervju og samtale for scene og podcast, hvordan får du det beste ut av intervjuene dine?

 

Intervjuet har blitt en viktig, populær og sentral del av formidlingen i kulturlivet. Folk vil høre og se kunstnere snakke om det de driver med. Det er endeløst med sceneintervjuer og podcaster, på seminarer, festivaler, utstillinger og på litteratur- og kulturhusene. Ofte er det profesjonelle intervjuere og journalister som gjør disse intervjuene men vel så ofte er det andre kunstnere, kolleger og venner som plutselig befinner seg i intervjuerstolen på en scene. 

 

Så hvordan får du de beste svarene i en intervju- eller samtalesituasjon? Hvilke spørsmål skal du stille og hvordan skal du stille dem? Hvordan følger du opp? Hva skal til for å lage et godt intervju og hvordan får du andre til å fortelle? I denne workshopen får du en engasjerende og faglig innføring i grunnleggende intervju- og samtaleteknikk fra en av Norges meste erfarne journalister og programledere.

 

Workshopen er et samarbeid mellom Rogaland Kunstsenter og VISP. Medlemmer av BKFR og NKVN-R har fortrinnsrett for deltakelse i workshopen. Vennligst vær rask for å sikre deg en av de begrensede plassene!

 

Guttorm Andreasen har jobbet i radio, tv og print siden 1985 og har intervjuet over 15000 mennesker i en lang journalistkarriere. 

 

www.guttormandreasen.no

 

 
Påmelding via hoopla:
https://rogalandkunstsenter.hoopla.no/sales/445802512