31.10.21

Omvisning med Linda Lamignan

Foto: Ljerka Kukurin

31. oktober 2021 på Rogaland Kunstsenter

 

Vi ønsker å markere en vellykket utstillingsperiode med Linda Lamignans utstilling those who do not travel never arrive: Carry Your Home, med en omvisning gitt av kunstneren selv på siste dagen av utstillingen 31. oktober kl.14.00-15.00. Velkommen til Rogaland Kunstsenter! 

 

Linda Lamignan er en kunstner fra Sandnes som er basert i København. Hens bakgrunn danner grunnlaget for arbeider som vises på kunstsenteret, bestående av et videoverk, skulpturer og tekstilarbeider. 

 

those who do not travel never arrive: Carry Your Home utfordrer ideene rundt diaspora, kultur og identitet og kobler den diasporiske opplevelsen til forestillingen om vandring og transformasjon: det å alltid gå fra ett sted til et annet, og å ha sin eksistens imellom steder. Som diasporiske identiteter bærer vi hjemmene våre på ryggen, som en skilpadde, i vår vandring gjennom tid og rom. 

 

Lamignan mottok produksjonsstipend fra Bildende Kunstneres Hjelpefond for 2020 med prosjektet som nå blir vist på Rogaland Kunstsenter. Hen har i tillegg fått støtte fra Kulturrådet, Kunstfond, NBK og Nordic Mobility Fund.

 

Les gjerne også intervju med Linda Lamignan i Contemporary Art Stavanger i forbindelse med utstillingen.