12.06.24 - 2024-08-11

Open Call: Medlemsutstilling 2024

Invitasjon til deltakelse på «Dette er ikke en medlemsutstilling» ved RKS i september 

Rogaland Kunstsenter inviterer herved alle billedkunstnere og kunsthåndverkere i Rogaland med medlemskap i NBK-R eller NKVN-R til å delta på denne medlemsutstillingen på RKS i september 2024. Vi hyller medlemmenes innsats og ønsker å se et hus fullt av kunst laget i regionen! Åpningen finner sted torsdag 26. september, etterfulgt av medlemsfest. Utstillingen vil stå frem til søndag 27. oktober. 

 

Dette er en salgsutstilling og RKS tar ikke provisjon på eventuelt salg som skjer direkte mellom kjøper og kunstner (vipps og/eller kontooverføring). RKS vil sørge for formidling og gallerivakt i våre åpningstiden. Kunstneren har ansvar for levering og innsamling av kunstverk, men RKS kan bistå med retur av kunst til kunstnere som bor langt unna (etter individuell avtale). RKS oppfordrer til alle slags medier: maleri, arbeider på papir, performance, tegning, glass, keramikk, tekstil, video, deltakende praksis, skulptur, kunstneriske bøker mm. 

 
Betingelser: 

 • Kunstnerne kan registrere inntil 3 verk. RKS vil velge minst et. 
 • Maksimal størrelse for verket (eller hele serien) er 1m x 1m x 1m 
 • Videoverk vil bli kompilert og spilt i loop på en skjerm i første etasje. Formatet må være i HD (1920×1080) med en maksimal lengde på 10 minutter. 
 • I særlige tilfeller med vanskelige verk å installere, kan kunstneren bli bedt om å komme og installere verket selv. 
 • Alle kunstverk skal leveres til Rogaland Kunstsenter mellom 5. og 6. september, klokken 12.00 til 16.00. 

Utstillingen arrangeres av en prosjektgruppe bestående av RKS-ansatte og medlemmer av NBK-R og NKVN-R. I tillegg til galleriet i andre etasje vil vi kunne bruke andre rom på senteret dersom plassen ikke strekker til eller passer for kunstverket(e). 

Påmeldingen skjer gjennom digitalt skjema og du er kun kvalifisert dersom du fyller ut skjemaet og laster opp verkene dine i formatet PDF (maks 2 sider per verk. Videoarbeid må inkludere lenke til trailer eller full video) 

PÅMELDINGSSKJEMA
Påmeldingsfrist: 11. august 2024


Datoer
 

 • Open Call: 12. juni – 11. august, 2024 
 • Resultater: 18. august, 2024 
 • Leveringsdag: 5.-6. september, fra kl. 12.00 til 16.00 
 • Åpningsdag: 26. september kl. 19.00 
 • Utstillingsperiode: 26. september – 27. oktober, 2024 
 • Hentedag: Fredag 1. november kl. 10.00-16.00 

NB: Vi understreker at dette er en utstilling kun for medlemmer av NBK-R og NKVN-R. Alle påmeldinger vil bli sjekket opp mot medlemslistene.