10.08.16

Kuratorpresentasjoner

Apparatus 22 - The Elastic Test
Apparatus 22 - The Elastic Test

Velkommen til kuratorpresentasjoner på kunstsenteret i forbindelse med årets sommerskole: How many cures can a curator cure?
Rogaland Kunstsenter arrangerer sommerskole for tredje gang og i 2016 er fokus på kuratoren. Syv lovende kuratorer med nye blikk på samtidskunsten, blant annet fra New Zealand, Romania, USA, Slovenia, Tsjekkia og Sveits, er invitert til kunstsenteret for å jobbe med sine prosjekter i workshops med hverandre, møte lokale kunstnere og presentere sitt virke for publikum i Rogaland. De syv er alle i etableringsfasen og oppholdet i Stavanger blir en intens periode hvor kuratorens rolle i samfunnet diskuteres under tittelen: How many cures can a curator cure?

Onsdag 10. august kl 19.00 kan du møte lære mer om Alen Ksoll, Erika Olea, og Dragos Olea.