14.08.16

Performancefestival

Marcel Alcala

Festivalsommeren er over oss og vi inviterer til en minifestival Søndag 14. august!

Møt opp på Fiskepiren kl 16.00, så tar vi båten ut sammen kl 16.12. PRESIS! 

Vel ute på Langøy får du oppleve Tyler Matthew Oyer sin versjon av Release, et nytt verk med førpremiere i Rogaland. Verket er et musikkprosjekt som også skal bli en utstilling ved Cirrus Gallery i Los Angeles. Oyer har samarbeidet med musikere, blant annet Bendik Giske, Max Boss (Easter) og Julia Giertz. Tyler Matthew Oyer har mottatt Rogaland Kunstsenters produksjonsstipend fra Bildende Kunstneres Hjelpefond.

I tillegg får vi se Marcel Alcalá lese dikt. Kunstneren er inspirert av klovnen og improviserer gjerne fram dikt i en stil som kan ligne på talen til en amerikansk valley girl på nett. Ellers er Alcalá å finne på McDonalds, hvor han organiserer diktlesninger under navnet McPoems!


RELEASE_KS_ICONOyer og Alcalá reiser så videre til Oslo for å ta del i performanceprogrammet Soppen, organisert av Trollkrem og Pilot Oslo!