21.08.16

Presentasjon____ //// /O/O/O

Nico Anklam and Mai Dengsøe Hansen i Sokndal

Kurator Nico Anklam presenterer prosjektet ____ //// /O/O/O The mouth expresses thoughts. The landscape renders its tone! på biblioteket kl 18.00 søndag 21. august. 

Den fluxusinspirerte performancefestivalen går av stabelen lørdag 27. august på Velferden i Sokndal og er et samarbeid med Maiken Stene. Det har tidligere blitt vist på Kunsthal 44 Møen i Danmark. Programmet på Velferden involverer Sven Åke Johansson,  Arturas Bumšteinas, Camille Normert, Linda Persson, Sven Åke Johansson og LOL Beslutning.  

Kurator Nico Anklam har invitert en gruppe nordiske kunstnere til å respondere på arbeider av den danske Fluxus-kunstneren Henning Christiansen, og til å utvikle nye performative verk med lyd, landskap og språk som gjennomgangstema. Sammen med Henning Christiansens videoverk “En Vandrende Stemme” (1991) vil man i løpet av dagen få se performancer av: Linda Persson, Sven Åke Johansson, Camille Normert, Arturas Bumsteinas og LOL Beslutning. 

Det går gratis buss fra Stavanger byterminal kl 10.30, via Sandnes, Bryne, Nærbø og Egersund. Full informasjon om festivalen her: 
https://www.facebook.com/events/1742904705968652/