01.09.18

Vi pusser opp!

Rogaland Kunstsenter bruker sommeren 2018 på å pusse opp lokalene i første etasje på Nytorget 17. Når vi er ferdige gjenoppstår kaffetrykkeriet, i regi av Christian Schöberle, biblioteket vårt med over 2000 titler flytter ned, vi får en liten bokhandel med kunstbøker, det blir arbeidsplasser om du trenger et sted å sitte og jobbe, og vi flytter mesteparten av våre aktiviteter ned på bakkeplan. 

Kunstsenteret har vært i jugendbyget på Nytorget siden 1981. I begynnelsen leide vi med Grafisk Verksted og Kunstskolen i Rogaland. Kunstskolen og Grafisk Verksted (nå Tou Trykk) har flyttet ut til nye lokaler og kunstsenteret har en visjon om å etablere et kunsthus for hele samtidskunstfeltet i regionen på Nytorget. Første steg blir overtagelsen av 1. etasje og vi gleder oss til å vise deg hva vi har på lager!