30.09.19

Informasjonsmøte for kunstkonsulenter

Foto: "Bubblor" av kunstner Annika Oskarsson, Gamlingen svømmehall Stavanger

Videoforedrag fra alle innlegg på informasjonsmøte finnes på Rogaland Kunstsenters Youtube kanal.

01 Informasjonsmøte for kunstkonsulenter 1/5 – Innledning. 10 min
02 Informasjonsmøte for kunstkonsulenter 2/5 – Inger S Bjerga. 33 min
03 Informasjonsmøte for kunstkonsulenter 3/5 – Marit Aanestad. 1.10 min
04 Informasjonsmøte for kunstkonsulenter 4/5 – Bernhard Østebø. 59 min
05 Informasjonsmøte for kunstkonsulenter 5/5 – Spørsmål og svar. 53min

 

Er du interessert i å ta oppdrag som kunstkonsulent?
Velkommen til informasjonsmøte på Rogaland Kunstsenter

Mandag 30. september 10-14:30 (med mingling på Kaffetrykkeri fra 09:30)
Rogaland Kunstsenter, 1. etasje

Møtet adresserer spørsmål som: Hvordan jobber en kunstkonsulent? Hva trenger jeg å vite for å ta på meg et oppdrag som kunstkonsulent? Kan det være nyttig for kunstnerskapet mitt å være kunstkonsulent? Hvilke forventninger stilles til meg som kunstkonsulent? Hvordan kan jeg få mitt første oppdrag?

Initiativtakere og arrangører er de kunstfaglige representantene i Stavanger kommunes kunstutvalg, Stavanger kommune, BKFR, Rogaland fylkeskommune og Rogaland Kunstsenter. Målet er å synliggjøre en kunstkonsulents arbeid og muligheter, samt øke kompetansen for kunstkonsulenter, kunstnere og andre fagpersoner i feltet som er interessert i oppdrag som kunstkonsulent.

Program
09:30: Kaffe
10:00 Astrid Windingstad og Anna Ihle, som initiativtakere, ønsker velkommen.
10:10: RKS forteller hvordan de bistår/hjelper/veileder kunstkonsulenter
10:20: «Et felt i stadig utvikling». Inger S. Bjerga om Stavanger kommunes arbeid med offentlige kunstprosjekter, samt informasjon fra Rogaland fylkeskommune
10:45: Pause
11:00: Marit Aanestad om å jobbe som kunstkonsulent
12: 00 LUNCH
12:45 Bernhard Østebø om å jobbe som kunstkonsulent
13:30 Spørsmål og svar? BKFR ved Ingeborg Kvame

Møtet er gratis. For påmelding, send en e-post til kristel(a)rogalandkunstsenter.no innen 20. september, og meld fra om allergier ol. Påmeldte som ikke møter opp, blir fakturert kr. 200 kr.